Alexa1 kérdése:
Történik valami ha menstruálás közben sexelek?
Figyelt kérdés
2015. nov. 21. 14:15
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, mire gondolsz, de semmi különös nem jut eszembe. Alapfokon bajod nem lesz tőle (persze ha valakinek fáj a menses, annak az extra aktivitás betehet, ezt el tudom képzelni), terhes ugyanúgy lehetsz, ha nem védekeztek...
4/8 anonim válasza:
Nyitva van a méhszáj és feltolhat rajta a méhedbe baktériumokat, ezért nem ajánlott azokon a napokon.
5/8 anonim válasza:
Jó harcos vérben is küzd, nekem sose volt bajom vele.
6/8 anonim válasza:
Történni történhet, de nem feltétlenül fog is.
Van, akinek ilyenkor fájdalmas az együttlét, ilyenkor össze lehet mindent kenni, nagyobb a fertőzésveszély és ahogy már előttem írták, védekezés nélkül így is teherbe lehet esni.
De ha éppen valakinek kedve támad hozzá, akkor alapos tisztálkodás után, óvszerben, törölközőt magatok alá terítve éppen lehet teljesen jó is.
7/8 anonim válasza:
A törölköző valóban bevált módszer, de még az is sokszor megússza, ha a lány van felül.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszotokat! :)
2015. nov. 21. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!