Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ekcéma vagy mi lehet?

Ekcéma vagy mi lehet?

Figyelt kérdés

19/L.

A helyzet az,hogy észrevettem,hogy se a mosogatószert,se a mosószert nem bírom...kiszáradt tőle a kezem,aztán rögtön elkezdett hámlani...ezt csak akkor csinálta,ha mostam vagy mosogattam.

Viszont van amikor bárhol a testemen csak úgy kipirosodok,lesz egy jó pár pötty egy helyen és úgy viszket,mint annak a rendje...aztán elmúlik...Semmiféle karkötőt,gyűrűt,nyakláncot vagy fülbevalót nem hordok.

Az is érdekes,hogy a jobb lábamon a lábujjaim környékén hámlik a bőr,és ráadásul van,amikor nagyon viszket is.

A másik lábamon semmi sincsen.

Előre is köszönöm a normális válaszokat,hozzánemértők pedig kíméljenek.

2010. márc. 20. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet ekcéma is,mind a három gyermekem az,a fiamnak a lábujja allja piros fehéren száraz és kireped,a kislányomnak a lábkörme olyan mintha száraz lenne,nagylányom és én olyan tüneteket produkálunk mint te,éppen most csütörtökön voltunk kontrollon,De...lehet pikkelysömör is az is ilyesmi tünetet mutat.Mindenképpen menj el bőrgyógyászhoz,mielőtt begyullad,bármi is az,"fincsi"krémet adnak rá,ami megszünteti a viszketést is!!!:)
2010. márc. 20. 18:25
 2/2 A kérdező kommentje:

Érdekes,mert a hámlás helye nem piros,csak viszket.Egyedül a lábam szokott viszketni,a kezem sosem,csak nagyon ritka esetben.

Volt olyan időszak,hogy a fejem is nagyon viszketett,mert Revalidot kezdtem el használni...vettem rá Nizoralt,azt mondták koszmós lehet,és el is múlt..

Köszönöm a választ,és jobbulást nektek:)

2010. márc. 20. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!