Mi lehet a bajom? 13L
Figyelt kérdés
Sokszor van, hogy hirtelen elkezd görcsölni a hasam, és fáj és szúr az egész, a gyomorszájamnál is, és rám tör a hányinger is. Ez már olyan hetek óta van így. Anya azt mondja, hogy igyak sokat, és iszom is eleget. Dokihoz meg nem akar vinni, mert szerinte nem vagyok beteg. Nem tudom mitől lehet, de olyankor alig élek, annyira fáj, pedig elég magas a fájdalomküszöböm. Szerintetek mi lehet a bajom? Mi az ami segíthet?2015. nov. 20. 21:38
1/2 anonim válasza:
Hát szerintem meg menjetek el orvoshoz. Mond meg anyukádnad hogy vigyen el. Mert csak az orvos tudja megmondani hogy mi ia a bajod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!