Milyen anyajegyet műtenek le ingyen?
Figyelt kérdés
Bőrgyógyászaton vizsgálják meg az összes anyajegyet a testen? Rajtam vannak olyanok amik körül világos barnásabb elszíneződés van, úgy tudom ezeket meg kell mutatni. Ráadásul a nyáron leégett az egész hátam, hülye voltam, nem mentem akkor bőrgyógyászhoz, ebből lehet probléma? A bőrgyógyász határozza meg hogy melyiket kell leműteni, és az ingyenes lesz? "Egészséges" anyajegy leműtésére nincs mód ingyen?2010. márc. 20. 17:36
1/2 anonim válasza:
bemész bugyiba/gatyaba es megnezi a tested mindenfele. ingyen van a mutet, de azert nem fog megolni ha adsz neki valamit.
azt hatarozza meg, hogy melyiket javasolt. nem fog betuszkolni a mutobe, csak ha te is akarod.
azt hogy nem mentel nyaron bogyogyazhoz, az vegulis nemgond. evente ajanlott ilyen vizsgalat. ha leegsz, nem leszel egybol borrakos, ez sokaig alakul ki, ha alakul.
2/2 anonim válasza:
Anyám plasztikai sebésszel műtette le az anyajegyét, semmi baja nem volt, csak zavarta. Pontosan nem tudom mennyibe került de nem volt olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!