Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen anyajegyet műtenek le...

Milyen anyajegyet műtenek le ingyen?

Figyelt kérdés
Bőrgyógyászaton vizsgálják meg az összes anyajegyet a testen? Rajtam vannak olyanok amik körül világos barnásabb elszíneződés van, úgy tudom ezeket meg kell mutatni. Ráadásul a nyáron leégett az egész hátam, hülye voltam, nem mentem akkor bőrgyógyászhoz, ebből lehet probléma? A bőrgyógyász határozza meg hogy melyiket kell leműteni, és az ingyenes lesz? "Egészséges" anyajegy leműtésére nincs mód ingyen?
2010. márc. 20. 17:36
 1/2 anonim ***** válasza:

bemész bugyiba/gatyaba es megnezi a tested mindenfele. ingyen van a mutet, de azert nem fog megolni ha adsz neki valamit.

azt hatarozza meg, hogy melyiket javasolt. nem fog betuszkolni a mutobe, csak ha te is akarod.

azt hogy nem mentel nyaron bogyogyazhoz, az vegulis nemgond. evente ajanlott ilyen vizsgalat. ha leegsz, nem leszel egybol borrakos, ez sokaig alakul ki, ha alakul.

2010. márc. 20. 17:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Anyám plasztikai sebésszel műtette le az anyajegyét, semmi baja nem volt, csak zavarta. Pontosan nem tudom mennyibe került de nem volt olcsó.
2010. márc. 20. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!