Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha iszok vagy eszek akk nagy...

Sims kérdése:

Ha iszok vagy eszek akk nagy lesz a hasam, és nem, nem puffadas mert a víztől nem hinném h puffadok. Egy két bögre tea és egy kis kaja után már 5 hónapis terhesnek nézek ki. Tudna vki segíteni?

Figyelt kérdés
2015. nov. 18. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbálj ki valamilyen vény nélkül kapható gyógyszert. Espumisan, vagy hasonló. Tudom, hogy azt írtad, hogy nem puffadásra gyanakszol, de egy próbát megér.

Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor fordulj orvoshoz, aki valószínű el fog küldeni egy gasztroenterológushoz, vagy hasonlóhoz és ő majd megállapítja, hogy mi lehet a gond.

2015. nov. 18. 20:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Próbáltam már a gyógyszert. Semmi. Orvoshoz nem tok menni. (ne kérdezzétek)

Jöhet még válasz.

Az előzőnrk pedig köszönöm ;)

2015. nov. 19. 15:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolom nem vagy egy izmos fajta...? Ha nincs hasizom, nincs ami helyén tartsa a dolgokat. Napi 150-200 hasprés és néhány hét alatt javul a helyzet.
2015. nov. 19. 22:54
 4/5 A kérdező kommentje:
De izmos vagyok és elég csontos. Amug, hogy szoktam hasra edzeni de nem lett jobb azért köszi. Jöhet még
2015. nov. 22. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ételallergia ? Az is okozhat nagymértékben.
2015. dec. 21. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!