Miből áll egy pilóta alkalmassági vizsgálat?
Figyelt kérdés
Pilóta szeretnék lenni. 23 éves nő vagyok. Szemüveges vagyok de kontaktlencsét használok. Semmi egészségügyi problémám nincs, normál testalkatú vagyok. Nagyon félek hogy megbukok a pilótaalkalmasságin. Miből áll? Milyen vizsgálatok vannak? Az 1. osztályú vizsga kell nekem.2015. nov. 17. 18:33
1/1 anonim válasza:
Bocsi, egy kicsit későn válaszolok, most találtam rá a kérdésedre. Nem kell félni, én a Gyáli úti kórházban csináltam meg, jófejek voltak ott az emberek. Nagyon sok vizsgálat van, tetőtől talpig átnéznek, de ha csak nincs komoly problémád, akkor átmész gond nélkül! :) Gondolom már nem aktuális, de ha kérdésed van, írj nyugodtam privátot, mert lehet hogy nem veszem észre ha itt válaszolsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!