Lehet, hogy AD/HD-m van? (kicsit lehet fura a kérdés. :-) )
Figyelt kérdés
Lehet a kérdésem ostobán hangzik, és lehet ostoba is, de érdekelne a véleményetek:
Szóval. Egy-két nappal ezelőtt egyik barátomat AD/HD-vel diagnosztizálták, szóval egy kis kutatásba fogtam, hogy a 'betegség' mivel is jár. Fokozódó kíváncsisággal (és aggodalommal) böngésztem a web-et, és sok-sok netes fórumon rágtam át magam, mert a leírt tünetek nagy része igaz rám is.
Nem tudom, hogy ez jelent-e valamit, lehet, hogy csak bemesélem magamnak (jó lenne), de érdekelne egy hozzáértő véleménye:
Érdemes kivizsgáltatni?(nem állok a legjobban anyagilag, azért kérdezem)
Előre is köszönöm a válaszokat! (még ha a kérdésem furcsa is... :))
#AD/HD
2015. nov. 16. 23:22
1/1 anonim 

válasza:

A Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika ADHD ambulanciáján ingyen is kivizsgálják.Csak több hónapot kell várni, mert igen hosszú a várólista. Szerintem érdemes kivizsgáltatni, én is menni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!