Mit tegyek hogy begyógyuljon a seb hamarabb? FONTOS
Tegnap este 2 helyen elvágtam borotvával a lábam térd alatt, és eléggé vérzett, fél órán keresztül törölgettem a vércseppeket. 10 körül raktam rájuk sebtapaszt, egyik sem ázott át meg semmi, csak 1-2 csepp vér volt rajta. Ma déután viszont megyek ünnepélyre átlátszó harisnyába, mit tegyek , hogy nehogy kivérezzen és ne legyen feltűnő?
Előre is köszönöm!
Tegyél rá egy kis arcszesz. Az összerántja a sebet.
Kicsit fájni fog de nem vészes. Kibirod.
Egyetértek 9:53-al. Ha egy hegről van szó, működik az alapozó, de egy friss sebbre/be alapozót kenni komoly gyulladást okozhat.
Szerintem is simán ragaszd le bőrszínű ragtapasszal, hidd el, hogy a kutya sem fogja a te lábszáradat vizsgálgatni, hogy van-e rajta tapasz vagy sem :=)! 150-160 cm magasságból pedig harisnyán keresztül amúgy sem egyszerű kiszúrni egy ragtapaszt. Jó mulatást!
hat az alapozot csak akkor tennem ra, ha mar nem nyilt a aseb, amugy tenyleg nem.
De a koromviragkrem hamar osszehuzza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!