Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hány napig normális ez?

Hány napig normális ez?

Figyelt kérdés

Megfáztam már több mint egy hete,kis torokfájással kezdődött,de nem volt vészes,amikor az elmúlt jött helyette orrfolyás,és köhögés... Gyakorlatilag néha rámjönnek elég nagy köhögőrohamok,és tegnap reggeltől már köhögtem fel váladékot is. Felhívtam a háziorvost,mert lázas egyébként nem vagyok,és a patikába küldött,hogy vegyek valamit ezekre a tünetekre. Vettem Wick forró vízben oldódó italport,ez a 3. nap,hogy szedem,de a köhögés maradt,az orrfolyás talán kevesebb.

Előzmények: 1,5 hétig otthon voltam hasmenős-hányós-lázas betegséggel... ez utána pár nappal kezdődött.

Szerintetek?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2015. nov. 13. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Köhögésre nem mondta a doktornő, hogy vegyél köptetőt? Nekem elixirum Thymit kellett 2 üveggel beszednem amikor köhögtem egy hűlés után, de még így is eltartott 2-3 hétig. Köhögés néha makacsan megmarad egy vírusos betegség után, de ilyenkor jobb ha elmész az orvoshoz, hogy meghallgassa a tüdődet.
2015. nov. 13. 16:51
 2/2 A kérdező kommentje:

A Wick-ben van köptető is az van ráírva. Voltam ma Herbáriában is,vettem kakukkfű teát és vettem még Tetesept fürdősót meghűlésre (ez egyébként nagyon jó.)

Mindent elkövetek,hogy ne kelljen már gyógyszert szedni. :)

2015. nov. 13. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!