Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Dr. Gill...

Mi a véleményetek Dr. Gill Endre illetve Dr. Awil Matanus plasztikai sebészről?

Figyelt kérdés

Mellnagyobbítást tervezek. Kedden voltam Dr. Awil Matanusnál konzultáción, de őszintén szólva nem tetszett a stílusa, inkább csak a telefonját nyomkodta ahelyett, hogy részletesen elmondott volna mindent.

Olvastam róla, hogy volt egy műhiba pere is amit elvesztett. Emelett az Aesthetica klinikáról sem olvastam jó véleményeket.

Dr. Gill Endrénél még nem jártam, csak egy ismerősöm ajánlotta.

2015. nov. 12. 18:50
 1/3 Liza12 válasza:

Úgy látszik a dolgok nem változnak :-) látom, te 2015-ben írtál... Tegnap voltam nála konzultáción, végig a telefonját nyomkodta, a kérdéseim felére nem válaszolt, csak lekezelő, vállrángató stilusban odadobott valamit.

Én tuti nem nála csináltatok semmit!

2017. jún. 28. 13:16
 2/3 anonim ***** válasza:
:O
2019. máj. 2. 23:21
 3/3 anonim válasza:
Mar regi a kerdes de Gill Endretol lattam nagyon durvan elrontott mellplasztikat. Sosem mennek hozza. Awil nagyon-nagyon szep melleket csinal annak ellenere hogy regebben volt pere.
2019. máj. 9. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!