Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ilyen egy tüdőszűrés? Leírnáto...

Ilyen egy tüdőszűrés? Leírnátok pár dolgot róla?

Figyelt kérdés

[link]

Találtam egy ilyen képet a neten a tüdőszűrésről. Tényleg így fognak "bámulni"? Jó, tudom nem bámulnak, ez a dolguk, de akkor is nagyon kellemetlen lenne :S (Még senki előtt nem mutatkoztam így ruha nélkül (persze kiskoromban, de azóta nem) ezért ez számomra nagyon égő lenne :( Ha dokinál voltam akkor is csak benyúltak a ruhám alá, nem kellett fölhúznom. Hogyan küzdhetném le ezt a szégyenérzetemet? :(

Egyébként hogyan zajlik pontosan egy ilyen vizsgálat? Mennyit kell fizetni?

18L

2010. márc. 19. 18:21
 1/7 A kérdező kommentje:
Munkaalkalmasságihoz kellene a vizsgálat.
2010. márc. 19. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen,pont ilyen.Először le kell vetkőzni derékig,aztán vérnyomásmérés,aztán ebben a gépben felvételt készítenek.Legalábbis nálunk ez a sorrend.Kb.5 perc az egész.Én is utálom,de mit tegyünk?
2010. márc. 19. 18:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Úristen, még vérnyomást is úgy mérnek, hogy pucér vagyok x(
2010. márc. 19. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem mértek vérnyomást, pedig voltam már párszor, szóval emiatt ne aggódj. És engem nem is néztek így, mint a képen (tulajdonképpen egyáltalán nem is néztek).

Amúgy ha azt akarod, hogy gyorsan végezz, akkor iktass ki minden időhúzó tényezőt: hajadat kösd fel, mert nem lóghat bele a képbe, nyaklánc le.

És mehetsz úgy oda, hogy melltartó, pánt a hónod alatt, be a gépbe, elmondanak mindent és mikor majd a képet csinálják, akkor le kell húznod a derekadra a melltartót.

Egyébként össz-vissz még fél perc sincs az egész vizsgálat.

És hidd el, baromira nem érdekli őket hogyan nézel ki. Nem azt fogják nézni, napi több 100 ember flangál félpucéran előttük.

2010. márc. 19. 20:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem mérnek vérnyomást és egyáltalán nem bámulnak. Beállsz a szerkentyűbe, a melltartót elég akkor letolni, az asszisztensnő (aki nő) megnézi, hogy jól helyezkedtél-e el (állat bele egy mélyedésbe, vállakat előre támasztani) és már ott sincs, elmegy az ő készülékéhez, miközben néhány másodpercre tele kell szívnod a tüdődet levegővel és ennyi. Belépéstől kilépésig egy perc. Hogy kell-e fizetni (max. 1000 Ft-ot), arról ellentmondásos hírek vannak, én még soha nem fizettem.
2010. márc. 19. 21:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugtattak!
2010. márc. 20. 10:59
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező!

Mi célből akarsz menni? Munka miatt küldtek oda? Vagy csak önmagad megnyugtatása miatt?

Mert ha nem küldtek akkor nem muszáj! Tisztában vagy azzal, hogy a tüdőszűrés az NEM KÖTELEZŐ? Ha akarsz elmész, nem akarsz nem mész....ENNYI!

2010. máj. 5. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!