Kozmetológus szeretnék lenni, de se a bioszt se a kémiát nem értem?!
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, és humán beállítottságú, töri, magyar, nyelvek szín ötösre mentek végig és az érettségin is. Van felsőfokú és középfokú nyelvvizsgám is angolból, németből, de úgy érzem pályát tévesztettem..Kommunikáció szakos vagyok, de a kozmetológia érdekel. Nekem is problémás a bőröm és esküszöm, mindent tudok a problémás bőrről. Rengeteg könyvet, cikket olvastam ezzel kapcsolatban, több éve fejlesztem a tudásom, másoknak is szoktam tanácsokat adni, és segít is nekik amiket tanácsolok!! Tehát konkrétan egy "szakképzetlen, de mégis tudó bőrgyógyásznak" érzem magam, de egyszerűen nem tudok orvosira menni, mert se a kémiát se a fizikát se a bioszt nem tudom és nem is értem... Mit tegyek? Viszont nagyon szeretek segíteni az embereken, és annál nincs jobb érzés mikor a baràtnőmnek nem kellett elmennie bőrgyógyászhoz, mert az én tanácsaim alapján megszépült az arca. Szerintetek, ha elvégzek egy sima kozmetikus képzést az kielégítő?2015. nov. 11. 08:43
1/1 anonim válasza:
Ha kozmetikával akarsz foglalkozni, akkor legyél kozmetikus. A reál tárgyakhoz pedig nem ártana egy magántanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!