Akik köldök zsinórral a nyakukon születtek! Észleltek magatokon hasonlókat?
Én köldökzsinórral a nyakamon születtem, és érdekel, hogy másnak is vannak-e hasonló dolgai, így összedobtam egy rövid kérdőívet. Kitöltenétek nekem?
Az eredményekről tájékoztatom azt, akit szintén érdekel. :)
A kérdőív linkje: [link]
Garbóval, nyaklánccal nincs bajom, a sálakat utálom.
De mondjuk intim helyzetben nem zavar, sőt tetszik is, ha a párom megfogja a nyakam.
Kevés olyan jó dolog van, mint amikor a párod mellkasán fekve érzed és hallod ahogy ver a szíve.
A vérnyomásmérésben a legjobb rész, hogy érzed ahogy lüktet a vér, egészen kiskorom óta rajongok nagyim vérnyomásmérőjéért. Hason alszok, de feküdni inkább a jobb oldalamon szeretek, de csak azért mert az a dominánsabb.
20/N
Köszönöm az eddigi kitöltéseket és válaszokat! :)
Engem nagyon foglalkoztatnak ezek a dolgok, mert sokan hülyének néztek emiatt.. :D Pl. a nyakas dolog nálam úgy nyilvánul meg, hogy öklendezni kezdek, és azonnal le akarom magamról tépni, bármi is ér oda.
Nekem nem volt a nyakamra tekeredve, mégis igaz rám a legtöbb állítás.
Gyűlölöm a vérnyomásmérést pont a lüktető érzés miatt.
Nem tűrök meg semmi szorosat a nyakamon. Az is zavar, ha egy póló szűkebb nyakban.
Mások szívverésével nincs bajom.
Terhesség alatt végig a bal oldalamon aludtam, mert máshogy nem tudtam (jobb oldal vesepangás, háton a súlya, hason értelemszerűen a pocakom miatt nem ment). Korábban viszont soha nem ment a bal oldalon, csak hason.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!