Mitől nyílik szét néha a koponyám?
Figyelt kérdés
Sziasztok, két alkalommal fordult elő, hogy a koponyám tetején a homlok mögött egy 5 cmes 0,5cm széles barázda keletkezett. Semmi fájdalommal nem jár, egy idő után össze is forrt. Most megint előjött. Orvoshoz nem merek menni, volt már gondom ott elég. Köszönöm előre is!2010. márc. 18. 23:11
1/4 anonim válasza:
Mert dúrja szét az ész! Bocs én még ilyenről életemben nem hallottam. Lehet vizsgálnak a földönkívüliek, és ezt most nem viccből írtam.
2/4 anonim válasza:
Ez nem csonttörés, a koponyán ha megnézel egy ilyen anatómiai képet látod mennyi összeforrás van. Gyerekkorodban ért valami sérülés? Lehetőleg ha ilyet tapasztalsz ne nyomkodd, és tényleg menj vele orvoshoz. A sebészek nem bántanak, ők az egyik legjobb orvosok és a sebészet az egyik legszebb tudományág :) Látatlanban nem tudok többet mondani neked.
3/4 anonim válasza:
Olyan nincs,hogy szétnyílik a koponyád.
Nem lehet,hogy inkább a bőröd változik meg kissé és azt veszed észre?Mondjuk ,elmélyül egy ránc a homlokodon,mert fáradtabb vagy idegesebb vagy?Én inkább ilyesmire tippelnék.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, semmilyen sérülés nem ért, spontán alakult ki kétszer. Nagyon mély nagyon széles, neten sem találtam erről semmi okosat. Legalábbis nem tudom az orvosi szakszót :-)
2010. márc. 19. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!