Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 129/77-es vérnyomás jónak számít?

129/77-es vérnyomás jónak számít?

Figyelt kérdés

állandóan vörös a fejem,ezért gondoltam megmérem.

Az hogy mindig melegem van nem tudom mennyivel függ össze ezzel...

2010. márc. 18. 23:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez egy jó vérnyomás! Rendben van a pajzsmirigyed? Lehet alulműködik!
2010. márc. 18. 23:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Tökéletes vérnyomás :) Testhőmérsékleted rendben van?
2010. márc. 18. 23:23
 3/11 A kérdező kommentje:
testhő rendben viszont pajzsmirigyről nem tudok semmit. Az hogy tudom megállapítani,rendben van-e?
2010. márc. 18. 23:25
 4/11 A kérdező kommentje:
*t
2010. márc. 18. 23:26
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem tökéletes, de elfogadható.

120/80 a normális. 130/90-ig tart az ún. "magas normális". Ez tehát elég jó.

2010. márc. 18. 23:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Sokan örülnének ilyen vérnyomásnak,az érték jó.A fej vörösségének okára én is kíváncsi lennék,mert ez velem is elő szokott fordulni,bizonyos időközönként infrára vált a búrám,pedig a vérnyomásom jó.
2010. márc. 19. 05:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Tükör előtt mérted?

Mert lehet, hogy akkor pont nem volt vörös a fejed és azért csak ennyi. :)

2010. márc. 19. 18:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de mégis miért nem tökéletes? Én eüs vagyok, megmondom őszintén, kb. 1 db 120/80-as vérnyomással találkoztam. A 72-es pulzus is nagyon nagyon ritka. Ez a vérnyomás tökéletes.
2010. márc. 19. 18:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Mennyire vörös a fejed? És hol vörösödik? Milyen alakzatban? (a pillangó alakú vörösödés miatt kérdezem főleg)
2010. márc. 19. 18:57
 10/11 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen az egész fejem mintha lángolna, nincs semmilyen alak, csak ég az egész... pedig nem csinálok úgy nagyon semmit...Pl ma is volt olyan suliba, (17éves fiú vagyok) hogy ülök és így hirtelen elkezd égni az egész arcom... Baromi kellemetlen...

Úgy vettem észre, hogy akkor van ilyen amikor valami zárt helységben vagyok és nincs légáramlás...de ez se mindig így van, kb 2 napja amikor jöttem haza (már pólóban ..) akkor is éreztem h. elkezdtek vörösödni és izzadni, pedig nem vagyok túlsúlyos sem, kismértékben sem.

A tesiórák meg szinte kezdenek elviselhetetlenné válni, ahogy egyre melegebb van és érzem, hogy süt a nap.

Ha nincs valami "ellenszer" én bele fogok dögleni...már elnézést ... de baromi rossz és érzés.. a látványról meg ne is beszéljünk...

2010. márc. 19. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!