129/77-es vérnyomás jónak számít?
állandóan vörös a fejem,ezért gondoltam megmérem.
Az hogy mindig melegem van nem tudom mennyivel függ össze ezzel...
Nem tökéletes, de elfogadható.
120/80 a normális. 130/90-ig tart az ún. "magas normális". Ez tehát elég jó.
Tükör előtt mérted?
Mert lehet, hogy akkor pont nem volt vörös a fejed és azért csak ennyi. :)
Tulajdonképpen az egész fejem mintha lángolna, nincs semmilyen alak, csak ég az egész... pedig nem csinálok úgy nagyon semmit...Pl ma is volt olyan suliba, (17éves fiú vagyok) hogy ülök és így hirtelen elkezd égni az egész arcom... Baromi kellemetlen...
Úgy vettem észre, hogy akkor van ilyen amikor valami zárt helységben vagyok és nincs légáramlás...de ez se mindig így van, kb 2 napja amikor jöttem haza (már pólóban ..) akkor is éreztem h. elkezdtek vörösödni és izzadni, pedig nem vagyok túlsúlyos sem, kismértékben sem.
A tesiórák meg szinte kezdenek elviselhetetlenné válni, ahogy egyre melegebb van és érzem, hogy süt a nap.
Ha nincs valami "ellenszer" én bele fogok dögleni...már elnézést ... de baromi rossz és érzés.. a látványról meg ne is beszéljünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!