Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha közös WC-n hozzáér a...

Ha közös WC-n hozzáér a nemiszervem a wc falának oly módon ellehet kapni valamilyen betegséget?

Figyelt kérdés
Értitek lóg és véletlenül érintkezik és ez valószinüleg nem csak velem szokott megesni. (nem majmolás a kérdés szándéka)

2015. nov. 7. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Simán. Úgyhogy csináld úgy, hogy ne lógjon!!
2015. nov. 7. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem értem miért lógna? Amikor állva pisil az ember végig fogja egy pillanatra sem engedi el...

Láttam már olyan embert aki úgy pisil hogy csak lóg a vakvilágba... Fúj... Ilyenkor megértem miért vannak a közös wc-k összepisilve...

2015. nov. 7. 11:58
 3/9 A kérdező kommentje:
megpróbálom, de vannak véletlenek. Egyébként milyen betegségek tartoznak ide?
2015. nov. 7. 11:58
 4/9 A kérdező kommentje:
azért mert leülsz és a gravitáció lehúzza és ha kisebb az űritőhely a kelleténél. Undi meg minden de szerintem minden embernél előfordul
2015. nov. 7. 12:00
 5/9 anonim ***** válasza:
ne tartsd a piszuárhoz olyan közel. én ilyenkor meg se fogom, mivel nincs mindig szappan a vécében és legalább fél lépéssel hátrébb állok tőle. Ha meg meglátják a pitonomat kit érdekel? Takarom a kezemmel.
2015. nov. 9. 02:42
 6/9 A kérdező kommentje:
ülős wcre gondoltam.
2015. nov. 9. 14:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha ülős vécé... hát az már kicsit rizikósbb. Két lehetőséged van.

Vagy visszatartod és otthon elintézed, én csak a legvégső esetben megyek el, mikor már érzem a végét.

Vagy elmész. Ilyenkor budipapírral kidekorálod a deszkát és a farkad környezetén a kerámiaperemet, így ha hozzáér is legalább a papírhoz ér hozzá. Ámde én mindig kicsit lejjebb nyomom hogy ne érjen hozzá semmihez. De ha előtte van a papír kicsit nyugodtabb vagyok.

NA meg az se mindegy hogy olyan vécére ülsz rá ami felcsobban, vagy a hagyományosra. Én mindig a hagyományosra szoktam. Utálom mikor felcsobban a víz, amilyen higiénikusabb annál veszélyesebb is. Az igényes emberek úgyis lehúzzák maguk alatt ha már nem bírják a bűzös melegséget amit kitermeltek.

2015. nov. 9. 16:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazából ez az otthonom. Mivel egy olyan házban élek ahol 22en vannak és van 2 wc (WG) a lenyomós dolgot szoktam de Poszeidon mindig kibabrál velem. De rendben van igazából köszönöm szépen a válaszokat!
2015. nov. 10. 06:54
 9/9 anonim ***** válasza:
akarat és irányítás kérdése a poszeidon dolog is..
2015. nov. 10. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!