Ha közös WC-n hozzáér a nemiszervem a wc falának oly módon ellehet kapni valamilyen betegséget?
Nem értem miért lógna? Amikor állva pisil az ember végig fogja egy pillanatra sem engedi el...
Láttam már olyan embert aki úgy pisil hogy csak lóg a vakvilágba... Fúj... Ilyenkor megértem miért vannak a közös wc-k összepisilve...
Ha ülős vécé... hát az már kicsit rizikósbb. Két lehetőséged van.
Vagy visszatartod és otthon elintézed, én csak a legvégső esetben megyek el, mikor már érzem a végét.
Vagy elmész. Ilyenkor budipapírral kidekorálod a deszkát és a farkad környezetén a kerámiaperemet, így ha hozzáér is legalább a papírhoz ér hozzá. Ámde én mindig kicsit lejjebb nyomom hogy ne érjen hozzá semmihez. De ha előtte van a papír kicsit nyugodtabb vagyok.
NA meg az se mindegy hogy olyan vécére ülsz rá ami felcsobban, vagy a hagyományosra. Én mindig a hagyományosra szoktam. Utálom mikor felcsobban a víz, amilyen higiénikusabb annál veszélyesebb is. Az igényes emberek úgyis lehúzzák maguk alatt ha már nem bírják a bűzös melegséget amit kitermeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!