Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Laz, hanyinger, hasfajas?

Laz, hanyinger, hasfajas?

Figyelt kérdés
Szombat este belazasodtam 38,1 volt. Vasarnap arra keltem hogy gynge vagyok hanyinger de nem hanytam gondolom mert mar szombaton se ettem semmit mar akkor nem eset jol az etel. Bufogtem sokszor vasarnap es hasfajas. A bufoges elmult mar lazam sincs csak azon az egy napon volt. Hetfon voltam haziorvosnal nem mondott semmit dieta es b6 hanyingerre. Azota is hanyingerem van sokszor es a hasfajas se mulik enni tudok rendesen nem hanyok de hanyingerem van. Mi lehet ez hasmenesem sincs csak kicsit sargas szeklet. Es pukizok :D. Mitol van meg ez?
2015. okt. 29. 22:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Gyomorhurut. Szedj probiotikumot és diétázz tovább. Ha hétvégén se jön helyre, újra doki.
2015. okt. 29. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!