Nagyon széles a csípőm? Normális az alakom?
Itt az előző kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__73..
A testzsírom 23%. Kérdésem az hogy nagyon széles a derekam? Derék: 69 cm, csípő: 96-97
168 cm/ 61 kg vagyok.
Gyönyörű az alakod! :) Ne akarj jobban lefogyni, gratulálok neked, hogy eddig eljutottál! Nagyon fontos a megfelelő kcal bevitel, szóval naponta növeld egy kevéssel... Ne aggódj, nem fogsz hízni, tapasztalat. :)
Ha szeretnél velem beszélgetni, írj privit, vagy esetleg facen is megtudjuk tárgyalni a dolgot, persze csak ha szeretnéd. :) További sikeres napokat, és kérlek, egyél többet, és próbálj mindenben a jót látni! Idővel belejönnél, és sokkal jobban éreznéd magad a bőrödben.
Hülyeséget írtam; elnézést!😂 BMI=testzsírszázalék
Nem szoltam!
Jó, sajnálom, lehet otthonosan mozgok a fogyózásban, de ezekhez sosem értettem, nekem a BMI-m 22.22 (nagyon sok) és 1600 kcal-t ehetnék maximum egy nap, de nem teszem... Fogyni szeretnék, mert hányok magamtól... Régebben még szószerint is értetetndő volt, ma már szerencsére nem... Itt csak átvitt értelemben...
Ne legyél már ennyire negatív magaddal szemben... Kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!