Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mik lehetnek ezek a foltok?

Mik lehetnek ezek a foltok?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok,és a bőrömön piros pöttyök vanak,amik elvileg a száraz bőrööm maitt van.Mindig szoktam kenni..viszont nyár óta kijött a vádlimon egy nagy vörös folt,ami azota se tünt el,és nagyon összeálló,és olyan,mintha kipattogzás lenne,pedig nem,mert maga a bőrömön van rajta! Egy ugyanilyen van a belső combomon,és most a szájam fölött vagyis az orrom alatt kijött egy kisebb iylen fol!!Elösszőr azt hitem csak kiszáradt a széltől,de megnéztem közelebről és ugyanolyan,mint a másik kettő!:( Ez mi lehet? Mi a neve? Mivel gyógyítható és mitő van?! Örülnék,ha valaki segíene,a googleben nem találtam semmit róla! :(

ui. ha hozzáérek az uj kis foltocskához,akkor fáj és viszket!

2010. márc. 17. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész bőrgyógyászhoz könyörgöm?? Lehet ezer oka.
2010. márc. 17. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
nemtudom mi lehet, de en nagyon ajanlom hogy menj el borgyogyaszhoz, o megmondja neked mi ez, es milyen kezelest javasol.
2010. márc. 17. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet ekcéma is, de a bőrgyógyi a tuti.
2010. márc. 17. 18:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :D Már kaptam beutalót a bőrgyógyászhoz :)
2010. ápr. 1. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!