Szívvizsgálatnál kimutatják a marihuánát?
Figyelt kérdés
Tegnap belekerültem egy kicsit rosszabb társaságba akik zárt ablakoknál füveztek...szerintem én is beálltam mert rosszul éreztem magam...és hát pénteken megyek szívvizsgálatra...Ezt kimutatja egy egyszerű vérkép teszt?2015. okt. 22. 21:07
1/2 anonim válasza:
Ha ki is mutatja, nem lesz belőle bajod. Orvosi titoktartás, nem fognak a rendőrségre rohanni, ha csak ők nem kérik.
2/2 anonim válasza:
Ne parázz. Egy egyszerű vérképnél nem nézik, hogy milyen szer van a véredben. Ha látják se törődnek vele, gondolj bele milyen lenne azt a rengeteg vérmintát amit egy nap egy labor kap átnézni egyesével, hogy többszáz féle drog közül használt-e valamit az illető. A vérteszt arra szolgál, hogy megmutassa, hogy a belső szerveid (máj, vese stb.) rendesen működnek-e, valamint, hogy vérzsír, vércukor stb. szinted rendben van-e.
De ha mégis kifognál valami ultralaborost, akkor ahogy az előző írta, törvényt sértene ha bármilyen hatóságot értesítene róla.
Tehát röviden: 100%, hogy semmi bajod nem lesz ebből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!