Ha heti egyszer vagy kétszer mosok hajat az igénytelen? hányszor kéne? 15/L
Ez függ a hajadtól,hogy mennyire zsírosodik.. Nekem régen tüsi rövidségű volt,akkor talán 3-4 naponta elég volt a hajmosás,amióta hosszabb azóta minden második nap kell, mert egyszerűen zsíros lesz. De azért a heti 1 szerintem hajtípustól függetlenül már nagyon kevés..
21/F
Dehogy igénytelen.
Hajhossz és hajtípus függő, hogy hányszor érdemes hajat mosni egy héten.
Ha rövid zsíros hajad van, akkor akár heti 3 hajmosás is belefér, de én pl. a derékig érő normál hajamat csak heti egyszer mosom.
Naponta mosni a rövid hajat sem igazán egészséges, mert jobban zsírosodik tőle a haj és irritálja a fejbőrt, de ugyan gaz fordítva is. Heti egynél ritkábban mosni sem jó, még a hosszú hajat sem, mert addigra már mindenféle haj eléggé zsíros lesz ahhoz, hogy egyrészt rosszul nézzen ki, másrészt a kosz eltömíti a fejbőr pórusait és elkezdjen hullani a haj, vagy ne adj Isten elterjed a koszban valami gomba vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!