Napok óta tartó fejfájás, mitől lehet?
Kb múlt pénteken kezddhetett, enyhe fejfájás, aztán szombaton nap közben rendben voltam, de estére megint megfájdult. Vasárnap is már fájt, a gyógyszer kevéssé segített. Hétfőn erős migrénem lett, csak az segített, hogy suli után hazajöttem, bevettem egy algopyrint és lefeküdtem a sötét szobába, mozdulatlanul. Estére egész tűrhető lett. Tegnap enyhe fejfájással ébredtem, és nap közben megint elkezdett hasogatni, akkor bevettem egy Saridont, és egész tűrhető lett, este is már csak néha-néha nyilallt bele. Ma reggel pedig megint úgy keltem, hogy jobb oldalt hátul a fejemen lüktető (de egész türhető) fájdalom van.
A fájdalom változó helyű és jellegű, eleinte tenziós volt, aztán jött a migrén, utána pedig már csak a fej hátsó része, hol az egész, hol csak az egyik oldalon, lüktető, mozgásra/fejmozgatásra fokozódik.
Annyit hozzátennék, hogy kicsit meg vagyok fázva, és elég sűrű, feszült volt a hétvégém, és most is sok volt a doga, de nem feltétlenül akarom ebbe belemagyarázni. Keveset mozgok, mostanában próbálok többet inni, de napi egy-másfél liternél nincs több, korábban még ennyi se volt.
Valaki tudja esetleg, hogy mitől lehet vagy hogy mulaszthatnám el?
Nagyon megköszönném a segítséget!
18/L
Erős front volt a hétvégén-hét elején, én is nagyon szenvedtem, sokan panaszkodtak fejfájásra.
A megfázásod tovább rontott a helyzeten.
Igyál többet, mindig csak egy pohárral,
de óránként többször
Fokozatosan emeld az adagoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!