Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Napok óta tartó fejfájás,...

Napok óta tartó fejfájás, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Kb múlt pénteken kezddhetett, enyhe fejfájás, aztán szombaton nap közben rendben voltam, de estére megint megfájdult. Vasárnap is már fájt, a gyógyszer kevéssé segített. Hétfőn erős migrénem lett, csak az segített, hogy suli után hazajöttem, bevettem egy algopyrint és lefeküdtem a sötét szobába, mozdulatlanul. Estére egész tűrhető lett. Tegnap enyhe fejfájással ébredtem, és nap közben megint elkezdett hasogatni, akkor bevettem egy Saridont, és egész tűrhető lett, este is már csak néha-néha nyilallt bele. Ma reggel pedig megint úgy keltem, hogy jobb oldalt hátul a fejemen lüktető (de egész türhető) fájdalom van.

A fájdalom változó helyű és jellegű, eleinte tenziós volt, aztán jött a migrén, utána pedig már csak a fej hátsó része, hol az egész, hol csak az egyik oldalon, lüktető, mozgásra/fejmozgatásra fokozódik.

Annyit hozzátennék, hogy kicsit meg vagyok fázva, és elég sűrű, feszült volt a hétvégém, és most is sok volt a doga, de nem feltétlenül akarom ebbe belemagyarázni. Keveset mozgok, mostanában próbálok többet inni, de napi egy-másfél liternél nincs több, korábban még ennyi se volt.

Valaki tudja esetleg, hogy mitől lehet vagy hogy mulaszthatnám el?

Nagyon megköszönném a segítséget!

18/L

2015. okt. 21. 06:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Erős front volt a hétvégén-hét elején, én is nagyon szenvedtem, sokan panaszkodtak fejfájásra.

A megfázásod tovább rontott a helyzeten.

Igyál többet, mindig csak egy pohárral,

de óránként többször

Fokozatosan emeld az adagoz

2015. okt. 21. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!