Miért szokott néha iszonyatosan görcsölni a hasam?
Figyelt kérdés
Néha a wc-n ülve olyan iszonyatosan görcsöl a hasam hogy teli torokból tudnák üvölteni volt már hogy annyira fájt hogy egyszerűen elhánytam magam. Ez kb havonta 2-3x va van hogy nem annyira rossz de azért eléggé görcsöl. Ez talán attól van hogy rendszertelenül össze vissza eszek mindent sok csokit meg édességet eszek és normális kajából se nagyon eszek normálisat az étrendem pl ma kb 5 szelet fehér kenyér +2-3 szelet csoki 10 szem cukor szóval gondolom emiatt lehet. Csak érdekel hogy tényleg emiatt van e?2010. márc. 16. 22:05
1/5 anonim válasza:
Szerintem kizárt hogy emiatt annyira fájjon hogy üvölteni tudnál... meg emiatt nem hányja el magát az ember. A helyedben elmennék orvoshoz...
2/5 anonim válasza:
szerintem is menj el ezt kivizsgáltatni, azért ez nem játék és nagyon durva amit írsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk nem üvöltök csak nem valami jó érzés
2010. márc. 17. 05:53
4/5 anonim válasza:
Szia!
nekem is hasonló tüneteim voltak 1-2 éve és rólam kiderült hogy lisztérzékeny vagyok.ha te is az vagy ez után lehet még rosszabbak lesznek a tünetek:(.szerintem is menj el orvoshoz!
amúgy hasmanésed szokott lenni?vagy épp székrekdésed?mert ez is összefügghet vele.
remélem nincs semmi komoly baj:)
5/5 A kérdező kommentje:
Inkább kicsit hígabb ilyemkor
2010. márc. 18. 05:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!