Mitől fájhat a fejem a kisagy környékén?
Körülbelül 3 napja fáj a fejem. Nem folyamatosan, egyformán. Két napja például zokogtam, annyira fájt. Ma pedig csak most kezdett el fájni. Éles, hasító fájdalom jelentkezik a kisagyam környékén, majd átterjed a nyakam felső részére is (most a halántékomnál is érzem). Enyhe émelygés, szédülés kíséri. Semmilyen fájdalomcsillapító nem hatott eddig.
Mitől lehet? Tapasztat valaki hasonlót?
Előre is köszönöm.
szia!
Voltál azóta orvosnál??? ha még nem és ugyanugy fáj,irány az ambulancia!
irj majd mi van veled
Valószínű, hogy holnap elmegyek orvoshoz.
Már nem fáj konkrétan, csak kissé rossz az egyensúlyom. Nem tudom igazán megfogalmazni, nem szédülök, inkább kavarog a fejem, vagy nem is tudom. De nem folyamatosan. Van, hogy egyáltalán nem érzem magam rosszul, szokatlanul, aztán hirtelen elkezd furcsa lenni a fejem.
Egyébként 17 éves lány vagyok és eddig semmi probléma nem volt a menstruációmmal.
Köszönöm a hozzászólásaitokat.
Mindenképp orvos,minél hamarabb.Többféle oka is lehet.
Ha van rá mód,mérd meg otthon a vérnyomásod,mikor fáj a fejed,mert magyas vérmyomás is okozhatja.
Köszönöm.
Ma teljesen jól voltam és sajnos nem is jutott rá időm, így nem voltam orvosnál. Egyébként nem magas a vérnyomásom, annyi, mint amennyi szokott.
Ha gondoljátok, majd megírom a hogy vagyok, mi történt.
Még egyszer köszönöm az eddigi segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!