Miert nem tudok aludni, meg akkor sem ha ki vagyok faradva? Bovebben lent.
Figyelt kérdés
Korulbelul negy eve tart ez(egy ev szunettel) az állapot,hogy egyszeruen sehogy sem tudok elaludni.Hiaba probalok meg lefekudni esetleg 10-kor csak forgolodok es mire eszbe kapok azt veszem eszre hogy mar hajnali ketto ora van.
Egesz nap mozgok,vendéglátásban dolgozom 12 orakat.Egy nap alatt tobb mint 10 km-t megteszek(volt hogy egyszer mertem.Het ora alatt tettem meg 11 km-t),szoval ezert sem értem,hisz nap vegere nagyon letudok faradni az alvas viszont mégsem megy.Altatokat nem akarok szedni,esetleg valaki tud valami megoldast? Vagy valaki volt hasonlo helyzetben?
2015. okt. 15. 00:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!