Cleavage kérdése:
Mitol van hányingerem?
Figyelt kérdés
Mi okozza a hanyingeremet? Nagyon gyakran van hanyingerem foleg ha suliban vagy kint vagyok. Nem szoktam hanyni de eleg rossz erzes. Nekem az a velemenyem hogy psichikai az oka mert ha setalok vagy nyugot helyen vagyok azzonal at megy rajtam. Eleg kelemetlen es utobbi idoben mindig gyakrabb. Kerlek segitsetek!2015. okt. 14. 18:21
1/3 anonim válasza:
Orvoshoz kéne fordulnod, mert sokminden állhat a háttérben.
De természetesen lehet stressztől, vagy esetleg stressz által kiváltott refluxtól, és talán ételallergiától is.
Jobbulást!
2/3 anonim válasza:
gombócérzés és, vagy, hajszálérzés szokott lenni a torkodban?
3/3 anonim válasza:
#2 es vagyok. Ha lehet privátban válaszolj, mert nem biztos, hogy visszatévedek erre a kérdésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!