Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez már evészavar?

Ez már evészavar?

Figyelt kérdés
Mindig is kövérnek láttam magam,de mostanában már elkezdtem nagyon odafigyelni az étkezésemre,és van,hogy képes vagyok éheztetni magam csak mert már úgy érzem túl sokat ettem.Naponta olyan négyszer étkezem,és úgy akarok kinézni mint a thinspo lányok.:/ Ez már közel van az evészavarhoz?Ha igen,érdemes lenne szólni valakinek?

2015. okt. 13. 17:12
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként 150 cm vagyok és olyan 40 kg körül...
2015. okt. 13. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:
53%

Ez étkezési zavar. Anorexia nervosa a betegséged neve a halálozási aránya napjainkban eléri a 20 %ot. Nem tudod mivel állsz szemben mert testképzavarod van. Minél előbb szólj a szüleidnek és keressetek meg egy pszichológust. Egy diabetikus sem árthat. Ha szüleidnek nem tudod elmondani kérj segítséget az iskola pszichológustól vagy az osztályfőnöködtől. Semmiképpen nem folytathatod ezt az életmódot, mert nem csak a saját életed tennéd tönkre hanem azokét is akik szeretnek vagy csupán ismernek téged. A thinsporól annyit hogy mindegyikük anorexiás vagy ilyen a genetikájú ( ez ritka) Nem ijesztgetésből de nem egy modell halt meg.

Ha nem akarod megfogadni a tanácsaim tudnod kell hogy a legjobb barátnőm anorexiás és most vették ki a szondáját mert leküzdötte az életveszélyes állapotot.

Sok szerencsét a változáshoz! Őszintén szurkolok.

2015. okt. 14. 17:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a segítséget!
2015. okt. 14. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!