Nyíregyházán a Jósa András kórházba hová kell menni varratszedésre?
Bevarrták a fülcimpámat Budapesten, mert a nehéz fülbevalótól leszakadt, itt csak elhajtottak hogy még pénzért sem csinálják meg. viszont varratszedésre nem szeretnék 6 óra hosszát utazni, van is TB-m, itt kiszedik ingyen? időpontot kell kérni? és hová kell vele menni?
Köszönöm a segítséget.
#5 ezért van fizetve a társadalombiztosítás?:D egyáltalán nem kell már megjavítani, csak varratszedésről van szó, ami teljesen beletartozna, sőt még a fülrekonstrukciónak is ingyenes kéne hogy legyen tb-vel, elmondanám neked ismerősömnek az egri kórházban azonnal megcsinálták ingyen a szakadt füleit más ok miatt de ugyan az végül is mint nekem, az meg ugye nem tartozik bele magamnak mivel nem Heves megyei vagyok, csak itt biztos annyira elfoglaltak hogy ilyenre már nincs idő.. pont ugyanezt mondták mint te, sőt még belém is kötöttek és kizavartak stb., a hozzád hasonló felfogású, életunt emberek miatt utálom ezt az egész megyét:D. ezért is kérdeztem meg itt a dolgokat mert nem szeretnék már veszekedni, ha visszaküldenének oda ahol csináltattam. de most ez akkora nagy baj hogy ez miatt nem akarok 350 km-t utazni mikor itt is ugyanezt megcsinálhatnák? még a varrás az más, mert magánorvosnál itt 40 ezer, kórház meg ugye ingyenes de nem tették meg, ezért Pesten találtam ingyenest, tökéletesen megcsinálták boccs:)
ha ez röhejes baleset, melyik nem az? ismétlem, BALESET! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!