Miért vagyok ilyen magas?
Azért vagy ilyen magas, mert valószínűleg apukádra ütöttél. Nem lehet tudni, mennyit nősz még, lehet 10-15 cm is, de lehet, hogy csak 1-2.
Amúgy teljesen normális, hiszen ilyen gént örökőltél.
Én meg 13 éves vagyok és 156 centi. Ez attól függ, milyen géneket örököltél. Nyugodj meg, normális. :) (Szerintem az.)
Egyébként meg szerintem még nőhetsz, bár nem annyira sokat. De nem tudok biztosat mondani, majd elválik. ;)
Az én apukám is 2m, anyukám 160cm, és bár 12 évesen még csak 165centi voltam kb., a magasságom 175cm körül látszik rögzülni. Most 21 vagyok.
Normális a legtöbb esetben az ilyen magasság, csak kicsit megviseli az embert, hogy mindig kilóg a sorból. Nagyon hamar megnőttél, gondolom, most már biztos lassabban fogsz nőni. A lábad hányas? Abból még lehet következtetni. Az enyém szerintem már nem is nőtt 12 éves korom óta, már akkor is 40-es volt.
Ha fennállna valami probléma a magasságoddal kapcsolatban, azt valószínűleg már jelezte volna az iskola- vagy háziorvos. Vannak extrém esetek, amikor az agyalapi mirigy megbetegedése miatt túl sok növekedési hormon termelődik.
val.szeg kb 18 éves korodig fogsz nőni, és kb. 182-184 leszel a végére.
Nem gond, elmehetsz hoszúcombú modellnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!