Nincsenek érzésemim?
Figyelt kérdés
Kicsit nehéz megmagyarázni... Az utóbbi időbe azt vettem észre, hogy semmi, de semmi nem érdekel és semmi nem okoz örömet számomra. Nincs többé az az érzés, amikor a hideg végigfut a hátamon, amitől régen mindig. Egyáltalán nem érzem többé ezt. Mostanában elég fáradékony is vagyok. Egyébként semmi nem történt pl tragédia, vagy valami, egyszerűem kb két hónapja ez tart.2015. okt. 7. 18:17
1/1 anonim válasza:
velem is ez van,elég rágóta.Nálam szerintem azért,mert túl sokat olvasok,főként pszichológia,filozófia témákban.és nem tudom,hogy létezek-e vagy sem.mi az élet értelme.na,ilyeneken gondolkodok folyton..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!