A testem hőmérsékletére lehet hatással az idegi állapotom?
Figyelt kérdés
Bocs, ha túl ostoba a kérdés, de mindenképpen biztosra szeretnék menni. A dokik pánikbetegségre gyanakszanak velem kapcsolatban, igazuk is lehet, de azt hiszem, az én esetemben ehhez társul egy jó adag generált szorongás is. Ma nagyon rápörögtem egy bizonyos témára, rettegni kezdtem attól, hogy meg fogok halni (nem volt pánikrohamom), 37-es testhőmérsékletet mértem magamnak. Bevettem egy Helexet, és ez az érték egy szűk órán belül lecsökkent 36,5 fokra, most 36,3-nál tartok (ennyi nálam az átlag). Az elmúlt egy hétben egyébként gyakran fordult velem elő hasonló, valahányszor elhatalmasodott rajtam a félelem, éreztem, hogy a testem is felforrósodott, de amint megnyugodtam, ismét alapállapotba zökkent vissza a hőmérsékletem. Mit gondoltok erről?2015. okt. 6. 20:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!