Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek a hajammal?

Mit tegyek a hajammal?

Figyelt kérdés
Srácok nagyon örülnék ha valaki olyan írna aki ért egy kicsit is ehhez a dologhoz, vagy már tapasztalt. Tehát az a kérdés hogy hogyan mossam a hajam, tehát hány naponta. Már annyi félekeppen kipróbáltam már de egyik sem jó. Amit a hajamrol tudni kell: elég rövid, inkább száraz mint zsíros de volt már zsíros is de olyan bolond a hajam hogy átváltott a száraz fejbőrre. A hajszalaimmal semmi gond nincsen. Az a baj hogy ha nem Mosom minden nap akkor reggelre bekorpasodik és viszket mint a fene. Ha meg nem Mosom meg rosszul érzem magam és azt mondják nem szabad minden nap megcsak leobliteni sem mert felesleges de a napi koszt és a port le kell mindenképp mosni mert ilyen vagyok. Muszaly tisztának lennie a hajamnak. Tehát mit Tegyek? Hány naponta mossam. A samponom mellesleg nagyon jó.de ne legyen egészségtelen a hajamnak. Juj segítsetek. Köszi. ;) :)

2015. okt. 6. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:

En utána néznek a neten, hog korpa ellen milyen természetes dolgot írnak

Es miert érzed rosszul magad, ha nem mosod minden nap :O

2015. okt. 6. 19:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát nagyon rossz érzés

Mintha tele lenne kosszal és dzsuvával. Ja és 15 éves fiú vagyok.

2015. okt. 6. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!