Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alkohol fogyasztás után...

Alkohol fogyasztás után azonnal izomláz lesz a lábambaimban! Hogy lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az ivós fajta, de néha egy picit szoktam inni. Már vagy fél éve van ez, hogy már az elsö kortytól fogva borzalmas izomlázam lesz mindkét lábamba. És kb 5 percig tart. Nem tudom miért lehet ez. Olvastam már angol oldalakon, és láttam hogy másnak is van hasonló problémája. Hozzákell tennem hogy soha nem voltam még részeg, meg nem szoktam rendszeresen inni. Ha iszok akkor is fél dl Baileyst iszok.

Remélem valaki tud segiteni!

20\N

2010. márc. 15. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:
vágd le a lábad és nézd meg h utána is fáj e a fantomlábban ez 1 érdekes kísérlet
2010. márc. 18. 23:20
 2/3 anonim válasza:
hát az izomláz az nem 5 percig tart..
2010. márc. 19. 16:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Kösz az értelmetlen válaszokat... még jó hogy olvasni tudtok egy kicsit, de gondolkodni nem igazán.
2010. márc. 20. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!