A családban mindenki 170cm felett van, és a lányoknak nagyon nagy mellük van. Én meg alacsony vagyok:165cm és nincs mellem(de szó szerint). Anyum azt mondta későn érő típus vagyok. De ez nem lehet, mert 18 évesen már kellett volna hogy növekedjek és legyen egy kis mellem legalább. Senki sincs olyan akinek kicsi vagy null melle legyen.
Apum 178cm anyum meg 170cm. Unokatesóim 190 ill. 200cm-sek. Még a lányok is 180cm-sek.
2015. okt. 4. 10:56
1/7 A kérdező kommentje:
Nem "nyúltam "még meg mint kellett volna.
2015. okt. 4. 10:57
2/7 anonim válasza:
Örökölhetted az ezt meghatározó génállományt olyan rokontól is, aki már nem él. Amúgy valószínű, hogy már nem nagyon fogsz nőni, de 165 centivel teljesen átlagos a magasságod, nem vagy kicsi. A mell téma is lehet az ilyen öröklődés miatt, másrészt azt befolyásolja a kemény sport kis korban, a súlyod, meg a hormonok, amiket nem csak az öröklődés szabályoz. Amúgy a nincs mell mit takar? Semmi nincs, vagy 70A típusú nincs?
2015. okt. 4. 11:00
3/7 A kérdező kommentje:
Semmi sincs😢 Szerencsére ismertem az összes dédszülőmet, kivéve 2 dédpapát. De ők is nagyon magasak voltak. Tényleg nincs a családban pici
2015. okt. 4. 11:05
4/7 anonim válasza:
Én 28 éves vagyok 158 cm magas és nekem is kicsi mellem van és én már biztos nőni sem fogok és a mellem sincs fejlődésben? Szóval tényleg te panaszkodsz?:)
Ja, és az összes női felmenőmnek tisztes méretű mellei vannak, igaz, anyukám alacsony, de bárkire "üthettél", nem feltétlenül kell a szüleidre üss és azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy összes felmenődnek tudod a magasságát?:)
Ekkora vagy és kész. El kell fogadni.:)
2015. okt. 4. 11:20
5/7 anonim válasza:
Nem csak a dédszüleid lehetnek hatással rád:) Ők hordozhattak olyan géneket, amik nem nyilvánultak meg náluk, mert nem dominánsak voltak, de ezek megjelenhettek nálad, mert nem volt domináns ami elnyomja, tehát mindenhonnan ilyet kaptál nagyon messziről. Ez a magasság esetében és a valóságban sokkal bonyolultabb, de elméletileg ha megérted rájössz, hogy lehetséges, hogy te ekkora vagy:) Amúgy 18 évesen nem kellett volna már genetikát tanulnod?
2015. okt. 4. 11:29
6/7 A kérdező kommentje:
Nem tanultuk ezeket:/ gazdasági suliban voltam és nem biosszal foglalkoztunk, csak 9.-ben volt de ott is az állatokkal foglalkoztunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!