Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az oxigénhiány milyen tudatáll...

Az oxigénhiány milyen tudatállapotokat idéz elő?

Figyelt kérdés

Sokszor vagyok fáradt otthon, továbbá az alvás sokszor nem frissít fel, és nagyon fáradtan ébredek.

Rájöttem hogy a szobám nincs eléggé szellőztetve, és ezeket a tüneteket az oxigénhiány okozza.

Már orvosoltam a problémát de el kezdett érdekelni a téma. Eddig kerestem oldalakat oxigénhiány szóval de eddig nem tudtam meg sok mindent a témával kapcsolatban, nem igazán sikerül elkerülnöm az oxigénhiányos születéssel kapcsolatos oldalakat. Olvastam az oxigénezett vízről felmerült bennem hogy fogalmam sincs hogy ezek az oldalak menyire rendelkeznek hiteles információval. Még fiatal koromban egy ideig szórakoztunk azzal hogy mély lélegzeteket vettünk gyakran egy fél percig guggolva, Ezáltal sok oxigén került a vérünkbe és amikor fellátunk és befogtunk az orrunkat és kis erővel megpróbáltuk rajta kinyomni a levegőt és elvesztettük az eszméletünket. Akkoriban vicces dolog volt ez a barátokkal, és nyugtatott minket a tény hogy az ájulást nem az oxigén hiánya okozta hanem annak bősége, ennek ellenére mind hamar abbahagytuk a biztonság kedvéért. A magyarázatot a jelenségre és ennek következményeiről még mindig nem tudom ezért szeretnék többet megtudni róla hiteles forrásból. Továbbá érdekel a az oxigénezett víz valódi hatékonysága, beszerezhetősége. És nagyon érdekel részletesen az oxigénhiány, nem csak a hosszú távú tünetei hanem a különböző oxigénhiányos állapotok aktuális tünetei. Mikor veszíti el az ember az eszméletét? Elveszítheti e az ember az eszméletét tudatosan, pusztán a levegő visszatartásával, vagy a levegő oxigéntartalmának gyorsan tudatosan való csökkentésével? Elő fordulhat e légzés leállás víz nélkül? Legfőképpen az érdekel hogy milyen tudati állapotok lehetnek az oxigénhiány különböző fázisaiban? Pl. mikor van az amikor az ember az eszméleténél van de nem tud rendesen gondolkodni?

2015. okt. 4. 06:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!