Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A vérvétel mennyire fáj?

A vérvétel mennyire fáj?

Figyelt kérdés
19/f vagyok és még sosem vettek tőlem vért... lehet kajálni előtte meg mennyi ideig tart míg lecsapolnak vagy mit érzek? olyan mintha oltást adnának? Eléggé félek tőle....

2015. okt. 1. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg éhgyomorra kell menned, és egyáltalán nem tart sokáig. Szerintem kevésbé fájdalmas, mint az oltás.
2015. okt. 1. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem faj, ha jol csinaljak. Volt mar szerencsem barbar noverhez is. Ne kajalj elotte, es inni se nagyon igyal.
2015. okt. 1. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Igyál előtte vizet. Az se jó ha azért kell ott szerencsétlenkedni mert ki sem csepeg a véred.
2015. okt. 1. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Reggel éhgyomorra kell menni, csak vizet ihatsz előtte.

Van amikor meg sem éreztem, hogy belémszúrták a tűt, egy másiknál egy kis szúrást éreztem, 1 pillanat az egész, amikor folyik a véred a kémcsőbe, akkor már semmit nem érzel, csak ne nézz oda. Az injekció, vagy az oltás sokkal jobban fáj.

2015. okt. 1. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!