Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha az orvosomnak viszek egy...

Ha az orvosomnak viszek egy üveg bort, mert legutóbb rendes volt velem, van esély hogy nem fogadja el?

Figyelt kérdés
szerintetek... nem hálapénz, hanem egy kis figyelmesség...

2015. szept. 30. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom, tesomat megmütöttek es a szüleink vittek bort, elfogadtak.

Egy probat meger:)

2015. szept. 30. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Vigyél nyugodtan, biztos örülni fog a kedvességnek :)

ha meg nem, hát megiszod.. egészségedre! :D

2015. szept. 30. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha húzódozik "nem, nem" leteszed az asztalára és gyorsan kijössz. Szerencsére az enyém elfogadta az ajándékcsomagot és remélem legalább annyira örült neki amikor otthon kibontotta, mint amekkora örömmel vittem neki.
2015. okt. 1. 06:38
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Ajándékot el szoktuk fogadni. Nálunk például az a módi, hogy megtartjuk az ilyen piákat és időnként közösen az osztály dolgozói csapnak belőle egy nagy közösségépítő bulit, orvosok, ápolók közösen. Ó és a csokit is szeretjük, olyan orvos szerintem nincs, aki nem fogadja el a bonbont/csokit. De egyébként nem kell ilyeneket adni, az orvos dolga a gyógyítás, ezeket nem várjuk el (a normálisabbak), amit viszont elvárunk az az, hogy a magyar ember kiálljon a magyar orvos mellett! És amikor jobb egészségügyért, és normális bérekért küzdünk, akkor az átlag ember vagy álljon mellénk, vagy fogja be! Ezt viszont én személy szerint elvárom.
2015. okt. 8. 00:03
 5/7 anonim ***** válasza:
😊
2015. okt. 8. 11:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Tudom hogy nem várta el, de azt akartam hogy jó napja legyen és örüljön. A műtét óta nagyon hálás vagyok neki.
2015. okt. 8. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Elcsesztem bocsánat. Zöld kezet akartam nyomni a 4-esnek, a telefon miatt félresikerült.
2015. okt. 8. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!