Ha az orvosomnak viszek egy üveg bort, mert legutóbb rendes volt velem, van esély hogy nem fogadja el?
Figyelt kérdés
szerintetek... nem hálapénz, hanem egy kis figyelmesség...2015. szept. 30. 22:04
1/7 anonim válasza:
Hat nem tudom, tesomat megmütöttek es a szüleink vittek bort, elfogadtak.
Egy probat meger:)
2/7 anonim válasza:
Vigyél nyugodtan, biztos örülni fog a kedvességnek :)
ha meg nem, hát megiszod.. egészségedre! :D
3/7 anonim válasza:
Ha húzódozik "nem, nem" leteszed az asztalára és gyorsan kijössz. Szerencsére az enyém elfogadta az ajándékcsomagot és remélem legalább annyira örült neki amikor otthon kibontotta, mint amekkora örömmel vittem neki.
4/7 anonim válasza:
Ajándékot el szoktuk fogadni. Nálunk például az a módi, hogy megtartjuk az ilyen piákat és időnként közösen az osztály dolgozói csapnak belőle egy nagy közösségépítő bulit, orvosok, ápolók közösen. Ó és a csokit is szeretjük, olyan orvos szerintem nincs, aki nem fogadja el a bonbont/csokit. De egyébként nem kell ilyeneket adni, az orvos dolga a gyógyítás, ezeket nem várjuk el (a normálisabbak), amit viszont elvárunk az az, hogy a magyar ember kiálljon a magyar orvos mellett! És amikor jobb egészségügyért, és normális bérekért küzdünk, akkor az átlag ember vagy álljon mellénk, vagy fogja be! Ezt viszont én személy szerint elvárom.
6/7 anonim válasza:
Tudom hogy nem várta el, de azt akartam hogy jó napja legyen és örüljön. A műtét óta nagyon hálás vagyok neki.
7/7 anonim válasza:
Elcsesztem bocsánat. Zöld kezet akartam nyomni a 4-esnek, a telefon miatt félresikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!