Az normális, hogy egyszer 166cm vagyok pár perc nyújtás után meg 170?
18/f
Már sok helyen olvastam/hallottam hogy nyújtás után pár cm + lesz, de ekkora különbségre nem gondoltam.
Az egész családnak ilyen alacsony a testmagassága... így is én nőttem a legmagasabbra. Faterom is 170cm volt asszem, anyámnál meg jóval magasabb vagyok.
Még tavasszal volt mérés a suliban, akkor 168 cm voltam. Kíváncsiságból előkaptam a mérőszalagot (pontosság kedvéért tesómmal mérettem) és megdöbbentem hogy csak 166cm-et mondott. Nyújtottam egy kicsit utána 168, aztán még nyújtottam és végül 170 lett.
Szerintetek még van rá esély, hogy növök legalább 3-4 cm-et? Nagyon jó lenne, mert eléggé zavar a magasságom.
Reggel, délután és lefekvés előtti párperc nyújtás jót tenne? Illetve milyen vitaminokból/ételekből vigyek be többet a szervezetbe?
Úgy gondolom, hogy 18 évesen még épp időben vagyok ahhoz, hogy mindent beleadva még pár centit kicsikarjak... csak ehhez kellene pár jó tanács, hogy mit tegyek meg a cél érdekében.
Röviden:
Normális 4cm ingadozás?
Mit tegyek azért a pár + centiért?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!