Az orrspray eltudja mulasztani az orrpolip okozta orrdugulást?
Figyelt kérdés
Folyton eldugul az orrom, de ha sprayt használok akkor egyből kitisztul.Ez akkor orrpolip lehet?2015. szept. 27. 18:31
1/8 anonim válasza:
Sztem orrspray függőség.En epp most szoktam le rola,olvass utana.
2/8 anonim válasza:
Akár valamilyen allergia is lehet. Menj el a fülorrgégészetre, ott majd kivizsgálják. A sima orrcseppeket meg nem ajánlott 1 hétnél tovább használni, mert akkor kialakul az orrcseppfüggőség, aminek hatására szintén el fog dugulni az orrod.
3/8 A kérdező kommentje:
kb 1.5 hete használok sprayt, holnap elfogok menni. csak egy kicsit megvagyok ijedve hogy müteni kell
2015. szept. 27. 19:03
4/8 anonim válasza:
Ha masfel hete akkor biztosan nem függőség.Sztem nem is orrpolip.Bar meg nem volt nekem,de ugy tudom,hogy nem mulik el orrsprayre.Szrem akkor allergia lesz.
5/8 A kérdező kommentje:
bele világitottam az egyik felébe van egy kissebb rózsaszin dudor jó isten, holnap mindenképp elmegyek a fül orr gégészhez
2015. szept. 27. 21:32
6/8 anonim válasza:
Héj nyugiiii,ne diagnosztizald magad.Holnap megnézik,de addig nyugi.Az enyemben is van,es tuti nem polip,egy hónapja voltam dokinál...
7/8 A kérdező kommentje:
rendben kösz a válaszokat, kináncsi vagyok mit mond majd
2015. szept. 27. 21:39
8/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos megvan duzzadva az orrmandula, nyálkahártya.
Mometason sandoz nevü orrsrparyt irt fel. Remèlem használ majd
2015. szept. 28. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!