Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az orrspray eltudja mulasztani...

Az orrspray eltudja mulasztani az orrpolip okozta orrdugulást?

Figyelt kérdés
Folyton eldugul az orrom, de ha sprayt használok akkor egyből kitisztul.Ez akkor orrpolip lehet?

2015. szept. 27. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Sztem orrspray függőség.En epp most szoktam le rola,olvass utana.
2015. szept. 27. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Akár valamilyen allergia is lehet. Menj el a fülorrgégészetre, ott majd kivizsgálják. A sima orrcseppeket meg nem ajánlott 1 hétnél tovább használni, mert akkor kialakul az orrcseppfüggőség, aminek hatására szintén el fog dugulni az orrod.
2015. szept. 27. 18:58
 3/8 A kérdező kommentje:
kb 1.5 hete használok sprayt, holnap elfogok menni. csak egy kicsit megvagyok ijedve hogy müteni kell
2015. szept. 27. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha masfel hete akkor biztosan nem függőség.Sztem nem is orrpolip.Bar meg nem volt nekem,de ugy tudom,hogy nem mulik el orrsprayre.Szrem akkor allergia lesz.
2015. szept. 27. 21:23
 5/8 A kérdező kommentje:
bele világitottam az egyik felébe van egy kissebb rózsaszin dudor jó isten, holnap mindenképp elmegyek a fül orr gégészhez
2015. szept. 27. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Héj nyugiiii,ne diagnosztizald magad.Holnap megnézik,de addig nyugi.Az enyemben is van,es tuti nem polip,egy hónapja voltam dokinál...
2015. szept. 27. 21:34
 7/8 A kérdező kommentje:
rendben kösz a válaszokat, kináncsi vagyok mit mond majd
2015. szept. 27. 21:39
 8/8 A kérdező kommentje:

Azt mondta az orvos megvan duzzadva az orrmandula, nyálkahártya.

Mometason sandoz nevü orrsrparyt irt fel. Remèlem használ majd

2015. szept. 28. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!