Ez a tünet lehet komoly betegség előjele?
Kb 1-1,5 hete folyamatosan fáj a fejem,reggel már úgy kelek,este úgy fekszem... (folyamatos,de tompa fejfájás)Soha nem voltam fejfájós,gyógyszert szinte sosem vettem be fejfájós panaszra. Rettenetesen stresszes hetek vannak mögöttem,ezzel talán lehetne magyarázni,de nem vagyok benne biztos,hogy emiatt lehet. A hajam is elkezdett a normálishoz képest nagyon hullani kb 2-3 hónapja,és nagyon fáradtnak érzem magam nap mint nap.. (a hajamra vettem vitamint)
Milyen orvoshoz forduljak ezzel a panasszal? Háziorvoshoz nem szeretnék menni,mert úgyis csak azt mondaná,hogy a munkahelyi stressz.
Köszönöm a válaszokat előre is!
24N
Köszönöm a válaszokat!
Most hívott a nőgyógyászom,egy nem túl jó hírrel,P3-as lett a szűrésem eredménye,és lát valami hormonális elváltozást is. :( Jövőhét utáni héten megyek hozzá konzultációra,akkor bővebbet fogok tudni. Bízom benne,hogy nem lesz semmi komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!