Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki van még így ezzel?

Ki van még így ezzel?

Figyelt kérdés
Mikor orvoshoz megyek,akaratomon kívül elfog a félelem és nagyon felmegy a vérnyomásom...Eléggé kellemetlen tud lenni,de nem tudom leküzdeni a félelmem.Ez miatt volt olyan is,hogy EKG-ra küldtek,meg ilyen szerkezetet tettek rám,amit egy napig hordanom kellett.De nem vagyok szívbeteg...esetleg ha van valaki,aki így van ezzel,megnyugtatna.:D

2015. szept. 21. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Sokan vagyunk ezzel így, pl. én is. Fehérköpeny hypertoniának nevezik azt amikor orvosnál magasabbak a vérnyomás értékeid, de amikor magad méred, akkor meg jók. Az orvosok is tisztában vannak vele, de azért nem árt meggyőződni róla. Ha jók lettek az eredményeid, abból az orvos is láthatta, hogy ez áll fenn nálad. Ez ellen nem nagyon tudsz tenni, pszichés félelem ez.
2015. szept. 21. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Valami 160/90 volt az üzemorvosnál otthon meg mindig 115/60.
2015. szept. 22. 09:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megnyugtattatok.:D
2015. szept. 22. 10:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is 160/95 volt az orvosnál, korábban engem is küldtek 24 órás ekg-ra, semmit nem mutatott ki. Még egy semmit érő alkalmasságin is kiugrik a szívem sajna. :)
2015. szept. 27. 21:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is kb.ilyen vagyok...:/
2015. szept. 28. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!