Lányok, volt már, hogy inkontinencia betétet vagy pelenkát kellett használnotok?
Figyelt kérdés
2015. szept. 16. 15:50
1/11 anonim válasza:
Volt, betétet. Szörnyen megfáztam és szinte minden hapcinál kicsit becsurrant :( egyszer volt csak ilyen.
2/11 anonim válasza:
Már mindegyiket kellet használnom.
3/11 anonim válasza:
Ha választani kell, akkor a nadrágpelenkát javaslom, mert a betétek nem zárnak elég jól. Évekig hordtam nagyméretű inkontinencia betétet hálós nadrággal, de az orvosom javasolta, hogy váltsak inkább biztonságosabb nadrágpelenkára, és utána azt írt fel. Önmagában elég nyomi látvány, de ruha alatt észrevehetetlen. 38/L
4/11 anonim válasza:
Igen, persze, most is pelenkam van
5/11 anonim válasza:
pelenkát kell használnom egész nap
6/11 anonim válasza:
Nekem is pelenka kell éjjel napal
7/11 anonim válasza:
Amikor kórházba voltam és megjött a havim, és a nővér adott pelenkát amíg másnap a kórház gyógyszertárba tudtam betétet venni.
8/11 anonim válasza:
Néha kell a pelenka, de már nem aggódok miatta, ruha alatt nem veszi észre senki 28/L
9/11 anonim válasza:
Egy durva köhögős megfázásnál bizony kell az erősebb betét. Nehezen tartottam magam olyankor, amikor fulladoztam. Nem kellemes dolog.
10/11 anonim válasza:
Van köztetek idősebb akár nyugdijas is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!