Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beutaló a kórházba, de nem...

Beutaló a kórházba, de nem megyek el, baj történhet?

Figyelt kérdés
Kaptam beutalót a kórházba, mert egy picit bevertem a fejem hátul és elméletileg agyrázkódásom van, mert szédültem is és tesztelt az orvos ilyen állás próbákkal,de szerintem csak azért, mert leesett a vércukrom. Nem megyek be a kórházba, mert nem szeretnék ilyenért bemenni 2 napos megfigyelésre, az orvos ilyenkor felhívja a kórházat? Holnap visszamegyek az orvoshoz és elmondom neki, még nem szeretnék ilyen dologért bemenni egyből a kórházba, akkor megoldható?

2015. szept. 15. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha beutalt, akkor menj csak be, ok nélkül nem utalnak kórházba.
2015. szept. 15. 16:13
 2/2 anonim ***** válasza:
A saját felelősséged, senki nem fog elővenni azért, mert nem jelentkeztél. Ez nem kötelező, de a te érdeked. Volt már nekem is beutalóm kórházba és nem mentem be. Senki nem szólt egy szót sem.
2015. szept. 15. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!