Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A fülfelszúrás fájdalmas?

A fülfelszúrás fájdalmas?

Figyelt kérdés

#orr #fül betegségei
2015. szept. 14. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Hát nem mondanám épp kellemesnek. Amúgy sem lenne fájdalmatlan, de ha hozzávesszük, hogy általában nem egészséges fülön végzik... brrr. Na jó, azért nem is gyilkos fájdalom, létezik sokkal rosszabb és segít a tudat, hogy utána sokkal jobb lesz. :)
2015. szept. 14. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. szept. 14. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem muszáj, akkor nem jó felszúratni, mert később problémák lehetnek a dobhártyával. Remélem, más módon is megtudják gyógyítani..
2015. szept. 14. 21:18
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, hát félek, hogy felszúrás lesz a vége a füldugulásomnak, fülkürthurutom van, nem fáj a fülem, csak úgy érzem, mintha buborék lenne benne, mivel, ha oldalba forditom a fejem, kidugul, fura érzés, kaptam antibiotikum cseppeket, nem segitett.
2015. szept. 14. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Menj vissza a fülészetre, nekem fülkürthurutra gyógyszeres gézcsíkot tettek a fülembe, nem szúrták fel.
2015. szept. 15. 08:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Holnap megyek, neked is olyan tüneteid voltak, mint irtam? És most most már jól vagy?
2015. szept. 15. 22:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, nekemis fülkürt hurut volt, a gézcsík rendbehozta.
2015. szept. 16. 08:09
 8/9 A kérdező kommentje:
légyszi ird meg, milyen tüneteid voltak, mivel a doki ma azt mondta, kell mennem rentgenre, nem-e polip van a fülembe
2015. szept. 16. 20:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Dugulás, pattogás.
2015. szept. 17. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!