Megcsapott a 220V, ötletek?
Tegnap szórakoztam egy bizonyos dologgal, amiben 220V van és a felkapcsoló gomb melett sikerült megérintenem (valószinűleg..) egy forrasztást. Jobb kezem csapta meg, kicsit berándult a kezem lett kis égés volt ahol megérintettem és furcsa érzés volt a szivem körül pár percig kb. Nem rázott sokáig mert ahogy megrázott rögtön megrántódott a kezem, énis ugortam egyet, tegnap történt, pár percel utána óta nincs semmi bajom.
Valami ötlet ezzel kapcsolatban, orvost menynire tanácsoljátok vagy stb?
Egy otthoni 230-as hálózati áram egy kis ütéssel olyan embert még soha nem ölt meg akinek a szíve rendben volt.
Akinek ettől a szíve leáll, annak valószínűleg áramütés nélkül is elég hamar leállt volna. A gond ugye megoldódott szóval OFF!
Ha valaki olvassa ezt a választ mert ilyen problémája van, azt tudom javasolni, hogy nyugodjon meg nem lesz baja és 2-3 órán keresztül ne igyon semmit. Ha mégis rosszul érzed magad akkor orvos, ha nagyon rosszul akkor azonnal mentő! - Villanyszerelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!