Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen jó probiotikumok vannak?

Milyen jó probiotikumok vannak?

Figyelt kérdés

2015. szept. 13. 09:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Én most találtam egy összehasonlító tesztet.

Azt kell figyelembe venni, hogy hányféle törzs bacit tartalmaz a gyógyszer és a mennyiség sem mindegy.

Arra is oda kell figyelni, hogy tartalmazzon prebiotikumot is, ugyanis az a probiotikumok tápláléka.

Amit találtam, annak az a neve, hogy Bio Kult, ami 14 probiotikumot tartalmaz, és 2 kapszula 4 milliárd bacit (bár van olyan is, ami 8 milliárdot, de abban sokkal kevesebb a törzs).

Természetes módon is lehet probiotikumot bejuttatni a szervezetbe, mint pl. élőflórás joghurttal (pl. Bakonyi Joghurt Plusz élőflórás 2 bacitörzset tartalmaz). De a legjobb ha magad csinálsz ilyen joghurtot, ami nem is nehéz, csak friss házi tej kell hozzá (vagy magas zsírtartalmú zacskós tej), amit be kell oltani élőflórás joghurttal (beleraksz egy joghurtot állni a tejbe), és kb 40 fok melegségben tartani 8 órán keresztül, és már kész is van az élőflórákban gazdag joghurt. Később már nem is kell hozzá venni külön joghurtot, mert az is jó, amit te csináltál.

2015. okt. 10. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!