Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi algopyrint lehet...

Mennyi algopyrint lehet bevenni hogyne mossák ki a gyomrom?

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi fáj?
2010. márc. 12. 21:11
 2/8 A kérdező kommentje:

fejem :S

egyfolytába.. hetek óta. orvoshoz mentem, nem tudja mi bajom. Azt mondta biztos az időjárásra. Mennyi gyógyszert lehet bevenni hogy ne érezzek semmit?

2010. márc. 12. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Váltsál gyógyszert, próbáld ki a Coldrexet.És én elmennék neurológushoz, az pedig elküdhet CT-re ennek végére kellene járni.
2010. márc. 12. 21:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Vegyél be erősebb gyógyszert (Cataflam, Fortedol...), és minél előbb menj el dokihoz.
2010. márc. 12. 21:19
 5/8 A kérdező kommentje:
jólvan.. igazából nem a fejem fáj, be akarom magam gyógyszerezni, de nem úgy hogy komolyabb bajom legyen, hanem csak úgy, hogy kicsit ne érdekeljen a nagy hajtás,meg a problémák... én is elítélem ezt,de már besokalltam. megértem ha lehülyéztek, de kérlek titeket, segítsetek!
2010. márc. 12. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valami nyugtatót vegyél be, de semmiképpen ne több tablettát. Menj el a körzeti dokihoz, mond meg neki, hogy nehezen alszol el, és máris fel fog neked írni Frontint, vagy valami hasonló gyógyszert.
2010. márc. 12. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:

na de algopiryn??

azzal semmit nem érsz el, inkább rúgj be, már bocsánat, de legalábbis igyál meg egy felest! bvagy két pohár vörösbort!

2010. márc. 12. 21:44
 8/8 anonim válasza:
Marihuana.( Magyarországon, a fogyasztása, birtoklása, és átadása, törvénybe ütközik! Csak tájékoztató jelleggel írtam!)
2010. jún. 16. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!