Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék jobb?

Hogyan lehetnék jobb?

Figyelt kérdés

Gimibe járok.Mindenből a legjobbra törekszem, de nem megy. De sajnos testnevelésből borzalmas vagyok. Nem tudok kislabdát hajítani, kézizni, fejen állni, távolt ugrani és még tudnám folytatni sokáig.

Mindennapos gyomorideg, fájfájás

Sohasem vagyok boldog az iskolában.

Barátaim alig,mindenki túl sokat képzel magáról. Csak akkor vagyok jó bárkinek, ha kell lecke vagy milyen óra lesz,amibe segíteni kell abba jó a hülye is, nem? Vagy különleges eset (jó ha egyszer előfordul a tanévbe) üljek mellé, mert nem jön az ő 'barátnőcskéje' és nem szeretne egyedül ülni.

Stressz a mindennapokban folytonosan előfordul

Nem bírok kikapcsolodni

Most is futottunk és 1-es lett , mondta a tanár, hogy még megbeszéljuk. De emiatt is ideges vagyok, hogy ilyen rossz jeggyel kezdem az évet

Fogalmazást se bírok egyedül írni. Max akkor ha nem kell nagy dolgokra hívatkozni.

Ennyi.Asszem.

Ja és úgy veszem észre, hogy pesszimista és maximalista vagyok

13/L

2015. szept. 12. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:

A tesi kb semmilyen tantárgy ( ha nem kell majd a tovabbtanukashoz) :D

Szuleidnek mondtad, hogy nem megy a tesi?

A sulibol sincs barátod?

2015. szept. 12. 09:05
 2/3 anonim válasza:

figyu, neked semmi bajod nincsen....egyszerűen nincs önbizalmad.

Beszélgethetsz a szüleiddel az mindig megnyugtat.

És bárkivel az osztályban! Fiúkkal lányokkal egyaránt. Köss valakivel barátságot.

Írhatsz nekem is :)

Lépj te először ha barátokat akarsz, egy már kialakult közösségből. Kezdj el beszélgetni. Keress olyan témár ami mindenkit érdekel.Ezen egyedül te tudsz változtatni. AZ interneten nézegethetsz olyan oldalakat ahol leírják ezeket, hogy mit kell ilyenkról csinálni.

A tanulás meg lehet nem megy. Kérj segítséget anyukádtól, apukádtól, bárkitől, testvérektől.

Tesiből én is így vagyok :/ ez egy alkat.

2015. szept. 12. 09:06
 3/3 anonim válasza:
Ugyanez :/ 12/l
2015. okt. 8. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!