Nektek általában milyen színű, szagú, és álagú a székletetek?
Figyelt kérdés
Ezt teljesen komolyan kérdezem, mert eddig évekig hsamenésem volt és addig mindig sötét volt, és sokszor teljesen szagtalan, most Hogy gyógyszert adtak rá, azóta szilárd, de bármit eszek világos barna és nagyon büdös, lehet, furán hangzik a kérdés, de utána olvastam és állítólag sok minden leszürhető belőle a bélrendszer működéséről, kíváncsi lennék mi az átlagos, ha vkinek esetleg van vmi bél betegsége leírhatná mellé! Élőben nem sok embert merek megkérdezni:d2015. szept. 10. 19:02
1/2 anonim válasza:
Nekem is világosbarna (néha sötét, gondolom valami olyant ettem) és büdös.
Hasmenéskor mindig világosbarna (néha már sárgább árnyalatú) és az is büdös.
Nem szedtél széntablettát hasmenésre? Nekem attól lett feketés, a szagára nem emlékszem.
(A dinnyétől meg piros, párszor megijedtem... :D)
2/2 A kérdező kommentje:
Tehát az a normális ha alapból világos barna? Mert nekem eddig 12 évig sötét volt:/
2015. szept. 11. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!