Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a vélemény Dr. Lechner Éva...

Mi a vélemény Dr. Lechner Éva gyermekorvosról, Erdőkertesen?

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 14:01
1 2
 1/12 anonim válasza:
:D huhh ide nem nagyon fogsz választ kapni cicabogáár. :) Mindenki más helyen lakik és annak az esélye,hogy egy helyen lakjon veled a válaszoló és még ahoz az orvoshoz is jár hát elég csekély.
2010. márc. 12. 14:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi és tudom, de reménykedem. Sokszor kaptam már választ olyan kérdésre, amiről azt hittem, lehetetlen. Ez az orvos korábban MIskolcon volt orvos, gondoltam, ismertebb.
2010. márc. 12. 16:00
 3/12 anonim válasza:
Szia ! nekem 3és fél évesek az ikreim Ö drnénik és én ha tehetem mindenkinek öt ajánlom. Nagyon nagy tudásu mindig (éjjel _nappal) számithatunk rá.Nagyon sok hálával tartozunk neki.
2010. márc. 16. 09:40
 4/12 anonim válasza:
Kislányom 3 éves, amikor született, a drnő még az akkori MÁV Kórház gyerekosztályán is dolgozott,azóta ismerem, valamint a mi gyermekorvosunkat ő szokta helyettesíteni. Nagyon jó véleményem van róla, szerintem profi. Kórházi + háziorvosi gyakorlat, jó pár szakmában eltöltött év a háta mögött, laza, magabiztos, valahogy az a benyomásod róla, pillanatok alatt tudja, hányadán áll egy betegséggel. Én a helyedben nyugodt szívvel választanám Őt.
2010. márc. 29. 22:43
 5/12 anonim válasza:

Szia,

Mi a 3 és fél éves kislányunkat Csengét és a másfél éves Benedek fiunkat a szomszéd faluból hordjuk hozzá, születésüktől fogva. Csak jókat tudok nyilatkozni, mindig beigazolódott, hogy jól diagnosztizált, soha nem csalódtunk Benne. Én személy szerint először kicsit tartottam tőle, nem tudtam hová tenni a stílusát, de ahogy jobban megismertem egyre jobban megszerettem. A térségben (Veresegyház és könyékén) szerintem az egyik legjobb gyerekorvos!!!!!

2011. márc. 17. 13:56
 6/12 anonim ***** válasza:
köszönöm.
2011. márc. 21. 08:03
 7/12 A kérdező kommentje:
Csak nem a Doktor Nő személyesen?:-)
2011. márc. 21. 13:12
 8/12 anonim válasza:
Látom sok pozitív vélemény van itt. Én sosem kedveltem (hála Istennek nem voltam beteg nála), a húgomat durván félrekezelte. Másik orvos tudta mi baja, de addigra már a rossz gyógyszer mellékhatásaitól IS szenvedett. Nem ajánlom, szerintem attól, hogy valaki (akár jó) orvos nem kell pökhendinek lenni, ők is emberek, tévedhetnek.
2016. ápr. 6. 23:32
 9/12 anonim válasza:
Nagyon jó orvos és sokan hasonlóan vélekednek róla a környéken :)
2017. aug. 21. 21:21
 10/12 Szőlősi Renáta válasza:

A leges legjobb elég telefonon megkérdezni valamit és már mondja is, hogy mi a megoldás a gyerek problémájára.

Csak ajánlani lehet, hihetetlen tudással rendelkezik.

Ő a legjobb:)

2017. nov. 8. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!